A Step Further

Studio
5/2/2020

My direction of travel was clear after the Winter Cabaret exhibition, meaning production at a larger scale had to be done. Fortunately, the construction and layout of studio 4 offer a handful of ideas to work with. Originally, the stretcher was made to fit inside triangle beams but because of lack of equipment, health & safety concerns it couldn’t be done. The outcome changes the original intent completely. If the painting was to fit neatly inside, it would’ve become a mural that serves a different purpose.

7/2/2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s